ALGARVE OLIVE TREE LODGE

DE OLIVE TREE LODGE 1


IS EEN MERCEDES SCHOOLBUS DIE WIJ VOLLEDIG RENOVEREN TOT EEN LUXE TRENDY GEZELLIG VAKANTIEVERBLIJF.

JE KAN ER MET 6 PERSONEN IN VERBLIJVEN, ER IS 1 GROOT BED ( 1.60M X 2M) , 1 STAPELBED ( 2 BEDDEN VAN 90 COM x 2M) EN 2 ENKELE BEDDEN VAN 90 CM X 2 M

IN DE SCHOOLBUS IS ER EEN KEUKEN VAN 3 M, 5 GASPITTEN, TAFEL , STOELEN, FRIGO, BADKAMER MET LAVABO EN DOUCHE, GEWOON TOILET, 2 ZETELS VAN 90CM X 2 M , 2 KASTEN EN VEEL OPBERGPLAATS.

ER IS OOK EEN AIRCO, ONBEPERKTE WIFI EN TV.

OP DE FOTO'S STAAT DE SCHOOLBUS NOG NIET IN DE OLIJFBOOMGAARD. WIJ HEBBEN HEM OMGEBOUWD AAN ONZE EIGEN BOERDERIJ. DE SCHOOLBUS ZAL OP EEN SCHADUWRIJK PLEKJE STAAN ONDER DE OLIJFBOMEN. ER ZULLEN OOK VERSCHILLENDE MOOIE SCHADUWDOEKEN BOVEN DE SCHOOLBUS KOMEN EN ER IS OOK AIRCO. DUS ZELFS IN DE ZOMERMAANDEN ZAL HET LEKKER FRIS ZIJN!

DE BUITENRUIMTE ZAL HEEL GEZELLIG WORDEN MET EEN BUITENKEUKEN WAAR ER EEN BBQ IS OP GAS MET 2 GASPITJES. DAAR KAN JE ONTSPANNEN AAN DE LANGE TAFEL. . ER ZIJN OOK 3 COMFORTABELE LUXE LIGZETELSI N BAMBOO  NAAST HET ZWEMBAD ( 7 M x 4 M). ALLE MEUBELEN MAKEN WIJ ZELF EN BESTAAN UIT NATUURLIJKE MATERIALEN, WAT HEEL GOED PAST IN DE NATUUR.

ER ZAL OOK EEN SPEELWEIDE ZIJN VOOR DE KINDEREN MET EEN TRAMPOLINE, GLIJBAAN, SCHOMMEL, ZANDBAK EN VEEL LEUK SPEELGOED IN DE SCHOOLBUS. KINDEREN ZULLEN ZICH HIER OOK NIET VERVELEN!

DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE IS 15 MINUUTJES VAN MOOIE STRANDJES ( PRAIA DA COELHA, PRAIA DO EVARISTO, PRAIA DO LOURENÇO,...), 10 MINUUTJES VAN SILVES( HISTORISCH STADJE MEET EEN MOORS KASTEEL) EN 7 MINUUTJES VAN ONS DORP S.B.DE MESSINES. DAAR HEB JE EEN BINNENMARKT WAAR JE VERSE BIO GROENTEN EN VIS KAN KOPEN , LEUKE RESTAURANTJES, SUPERMARKTEN,...

IS OP EEN ANDERE LOKATIE DAN DE ALGARVE SAFARI LODGE

VANAF JULI 2019 KAN JE HIER VERBLIJVEN.

NU ZIJN WIJ NOG VOLOP AAN HET VERBOUWEN MAAR WIE NU TOCH AL BESLIST OM HIER TE VERBLIJVEN ZAL DAAR GEEN SPIJTVAN HEBBEN WANT HET WORD TERUG EEN BIJZONDER PLEKJE VOOR GASTEN DIE VAN NATUUR EN RUST HOUDEN.

KAN BIJNA NIET WACHTEN TOT DIE AF IS!

MEER INFO EN FOTO'S KAN JE ZIEN OP www.algarveolivetreelodge.be 

VOOR ONZE EERSTE GASTEN LANCEREN WIJ EEN PROMOTIE VAN -20% OP EEN VERBLIJF IN ONZE ALGARVE OLIVE TREE LODGE. DEZE IS PROMOTIE GELDIG TOT EIND MEI 2019

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.06 | 14:09

Hoi!
Ik vroeg mij af of de serengeti lodge nog vrij is van 16 tot 20 juli.
Bedankt!

...
14.06 | 21:37

Hoi, welke mogelijkheden heeft u voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) in de periode van 27 juli tot bij voorkeur 7 augustus of anders 3 augustus?

...
14.06 | 12:56

Hoi, is er nog een safaritent voor 4 personen beschikbaar voor een week in de periode van 12 t/m 24 augustus? Voor 4 personen? Bedankt alvast!

...
12.06 | 14:53

Beste
is er nog beschikbaarheid van 16/7/19 t&m 22/7/19 en wat is jullie prijs ?
we zijn met 2 personen.

...
Je vindt deze pagina leuk